Hem Svenska | English


Hotell Berlin bra omdömen

Berlin med omgivningar och hotell. Nedan har vi en valt ut ett antal hotel som vi anser passar skandinaver som ska besöka Berlin för några dagar. Hotellen nedan ligger centralt och är prisvärda, dock är det olika prisskalor.

Inte bara vi tycker dessa hotell är bra, de ligger även högt upp på flera sajter där man kan lämna omdömen om hotellen. Klicka på den röda pricken som markerar hotellet får ni mer info. Därefter kan ni klicka vidare och få ännu mer info, bilder, omdömen, bokning etc.Givetvis finns det mängder med hotell i och runt Berlin, här har vi bara plockat ut pärlorna. Vill ni söka bland alla hotell i Berlin, klicka här. Vill ni titta på speciella Weekendpriser / Wochenendreisen på hotellboende i Berlin via vår partner Reisehummel .

Du kan flytta, förstora och förminska kartan genom att klicka på pilarna och förstoringsglasen uppe till vänster. Du ser också en skala i km och miles nere på kartan.

Tyvärr kan vi inte garantera att platsen visas exakt rätt på din dator, glöm inte att kontrollera en extra gång med respektive hotell. Har du synpunkter eller andra förslag är du alltid välkommen att kontakta oss. Skicka epost till info@barcelona-turist.se